La fotografia del personal de la teva empresa et permetrà donar-lo a conèixer, que els teus clients posin cara a les persones que l’atenen per telèfon o per correu electrònic. És la manera més agradable d’humanitzar l’empresa i fer que el client se senti més còmode pel fet de poder posar cara al seu proveïdor.


Les sessions poden ser sobre un fons neutre, normalment sobre fons blanc o negre, donant així protagonisme a la persona retratada. Els retrats també poden ser realitzats al lloc de treball de la persona a retratar o bé amb l’edifici de fons. Una imatge val més que mil paraules i, en el cas dels retrats corporatius, diu molt de la teva empresa, al ser retrats fets per un professional. Dones valor a la imatge que vols comunicar als teus clients.

A part dels retrats individuals està bé mostrar tot el personal, dividit en departaments o en grup, tant si és una empresa petita o gran.

La meva experiència en retrat i fent classes de fotografia (en estudi i exteriors) em dóna la seguretat per a que el teu personal quedi representat amb tota fidelitat. Disposar d’un fotògraf professional per a els retrats de la teva empresa marca la diferència.