foto kaloniTinc experiència en els àmbits de fotografia de producte, fotografia industrial, retrat corporatiu i fotografia d’esdeveniments, entre d'altres.

Alguns del meus clients han sigut Milnotes Teatre i Espai Milnotes com a fotògrafa i dissenyadora gràfica per a cobrir els retrats corporatius i preparar imatges publicitàries per a diversos esdeveniments i cursos. He treballat per a Som Granollers com a fotògrafa d’esdeveniments i en més d’una ocasió les meves fotografies han estat a la portada.

També amb el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, a qui vaig fer el redisseny del seu actual logo i la imatge publicitària de 4 edicions del Gastrotapes. Aquest projecte va incloure cartells, banderoles, desplegables, vinils, carnets de participants i totes les fotografies de totes les tapes de tots els restaurants participants. També vaig dissenyar, maquetar i fer les fotografies de la Guia Gastronòmica del Vallès Oriental presentat al Circuit de Barcelona Catalunya, de mà del GHVO.

Per a negocis locals i artistes del Vallès Oriental he estat la seva dissenyadora i fotògrafa: Naltrus Restaurant, Gran Centre, Abolafio, Igrafic, Alter Salut, Masia Can Joans, Tucuxí, Odissea Moda, Restaurant l'Alhambra, Bipoma, Fleca Robira, El Fornet del Fai, Riells es Mou, BaDiBiRiFai, Túnel del terror de Milnotes Teatre, La Cristina Molina, MesMúsics, Vilamagore Medieval, Interfilm i molts més…

Descobreix el meu portfolio perquè vegis com treballo