Poso al teu servei tota la meva experiència en fotografia publicitària per a crear imatges que potenciïn la teva identitat corporativa. Destacaràs entre la teva competència perquè el teu producte i la teva campanya estaran a un nivell superior. Les imatges que rebràs seran de la més alta qualitat. El treball de postproducció és molt important per saber potenciar el producte dins de la composició.


A la fotografia publicitària el producte es presenta en un context que ha de centrar l’atenció en el producte a vendre. Aquí és on el fotògraf professional sap resoldre tècnicament, gràcies a la seva experiència i alts coneixements tècnics, tots els aspectes de llum, color i textures.

Per altra banda, hem de saber combinar perfectament els complements del nostre set, ja que si els complements adquireixen més importància que el producte a vendre, no aconseguirem el nostre objectiu i la nostra feina no serà correcta. Passarà el mateix amb el fons i amb la il·luminació.

Si no s’escull bé el fons podem fer que destrossi tota la imatge per molt ben composada i il·luminada que estigui l’escena. A diferència de la fotografia de producte que es fa sobre fons blanc, aquí s’ha d’integrar a la perfecció amb el seu entorn.

Hem de saber il·luminar l’escena perfectament per a que el producte en sigui el protagonista i generar emocions al futur client. És molt important tenir els coneixements tècnics i la pràctica, per a obtenir un resultat perfecte, ja que depenent de com es composi l’escena, es pot tenir una percepció errònia del producte.

Donat que també sóc dissenyadora gràfica desde de fa més de 20 anys, et puc ajudar en tota la creació de la campanya: fixar objectius, briefing, proposta, pla de mitjans… T’assessoraré desde el primer segon fins a l’últim i junts trobarem la millor imatge que representi la teva empresa. Disposo de models, maquilladors, estilistes...